Excite

De mooiste hotels van Istanbul

Als je nog nooit in Istanbul bent geweest, raden wij je aan dit jaar nog te gaan. De stad is dynamisch en je voelt de sensatie die de brugfunctie van de stad aan de Bosporus oplevert. Twee culturen, twee continenten, één magnifieke stad voor cultuur, architectuur en prachtige uitgaansgelegenheden. We zetten die vier mooiste hotels van Istanbul voor je op een rij.

Five Boutique Hotel: dit viersterren hotel bevindt zich in Osmanbey-Sisli in Istanbul. Een unieke locatie en een uniek hotel. Niet heel groot, er zijn slechts 19 prachtige ingerichte hotelkamers, maar wel heel comfortabel en luxe. Bovendien gelegen nabij diverse clubs, restaurants en winkelcentra.

Ottoman Hotel Park: dit vijfsterren hotel biedt alle luxe en comfort die je wenst tijdens een verblijf in een stad als Istanbul. De oude Ottomaanse stijl, gecombineerd met de moderne hotelfilosofie, maakt van dit hotel een uitmuntende aangelegenheid. Het bevindt zich bovendien in het hart van het historische Istanbul, dus je waant je de koning te rijk in het Ottoman Hotel Park.

Radisson Blu Bosphorus Hotel: Nog zo'n vijfsterren hotel waarin je van de ene verbazing in de andere valt. Dit hotel kijkt uit over de Bosporus, wat op zich al genoeg is om vijf sterren te verantwoorden. Ook de keizerlijke moskee Ortaköy Camii is te zien vanuit het hotel. Een briljante locatie, waar dit luxueuze hotel helemaal tot zijn recht komt.

Barceló Eresin Topkapi Hotel: Alleen al het zwembad en de aandacht voor wellness zijn het geld voor een verblijf in dit hotel waard. Wat een luxe, wat een aandacht voor detail en wat een heerlijke locatie in het centrum van de stad biedt dit hotel. Het hotel kijkt uit op de oude Byzantijnse stadsmuren, genaamd Topkapi en bevindt zich dus ook in het historische centrum. Een ideale uitvalsbasis voor elke toerist die het zich kan veroorloven.

Afbeelding: Goedkopecitytrip.be

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020