Excite

De stranden van Curaçao

Als je naar Curaçao gaat, ga je natuurlijk ook naar het strand. Waar geniet je van glashelder, blauw water? Waar vind je de leukste beach clubs? Wat zijn de fijnste stranden met kleine kinderen? En bestaat een heuse Beach Curaçao top 10, met de beste, mooiste, leukste en meest bijzondere stranden.

Om te beginnen de meest populaire beach resorts op Curaçao. Op nummer één staat Breezes Curaçao Beach Resort. Dit is een all inclusive resort aan het bruisende Mambo beach. Niet alleen maaltijden, maar ook duiken en andere watersporten zijn inbegrepen. Kijk voor het goedkoopste verblijf in dit resort bij Ebookers, Travelnauts, Kras Reizen of Oad.

Op nummer twee, tja we hebben hem ook in Nederland, het Van der Valk Curaçao. Volgens bezoekers een prachtig resort met een geweldig zwembad. Het resort ligt tevens in een schitterende tropische tuin.

Eén van de bekendste resorts op Curaçao is het Lions Drive Hotel. Het resort is erg populair bij duikers vanwege de zeer professionele duikschool. Ook leuk is dat het resort gratis dolfijnenshows geeft.

Dan een paar van de meest populaire stranden van Curaçao. Baya Beach is een plezierig strand waar je kunt snorkelen en duiken. Ook de Jan Thiel Baai is zeer geschikt voor sportactiviteiten. Kleine Knip is een klein, gezellig zandstrand. In het weekend is er een snackbar met Antilliaanse snacks.

Voor meer informatie kun je kijken op surprisetickets.nl. Goedkope tickets en vakanties vind je onder meer bij Arke, Kras, Ebookers of Neckermann.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Daisyree Bakker

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020