Excite

De vier meest unieke hotels van New York

New York, New York, zong Sinatra al. De stad roept dat af. De Big Apple is een stad waar mensen liedjes over willen schrijven. Een echte wereldstad, midden in de trends van onze tijd. Talloze toeristen trekken elk jaar naar de stad aan de oostkust van de Verenigde Staten. Voor het winkelen, de stad zelf of de vele bezienswaardigheden. Een stad waar je zeker een keer geweest moet zijn. En waar ook diverse unieke hotels te vinden zijn.

Hampton Inn Manhattan-Chelsea: Een hip driesterrenhotel dat zich bevindt in een nieuwe, trendy wijk. Een paar blokken verder zijn leuke winkels, restaurants en galerieën te vinden. Ook het hippe Meatpacking District is vlakbij en bovendien kun je met de metro alle kanten op.

Hotel Thirty Thirty: Dit is een rustig hotel in een hectieke stad. Ideaal om je even terug te trekken als de hysterie van de Big Apple teveel wordt. Toch liggen het Empire State Building, Madison Square Garden en het Fashion District op loopafstand. Bovendien bevindt zich een populaire cocktailbar in het hotel. Wat wil je nog meer?

Pennsylvania Hotel: Dit is wellicht het bekendste hotel van New York. Het ligt tegenover Madison Square Garden en Penn Station, dus midden in Manhattan. Alle bezienswaardigheden zijn op loopafstand en anders brengt de metro je wel. Bovendien helpt het baliepersoneel uitstekend met het reserveren van tickets voor diverse shows en theatervoorstellingen. Gaaf!

The London NYC: Dit is misschien wel het meest luxueuze hotel van New York. Originele inrichting en toch functioneel. Het hotel biedt een uniek uitzicht over de Big Apple. Bovendien is het centraal gelegen in midtown Manhattan. Bovendien zit het Amerikaanse restaurant van Gordon Ramsay in dit hotel...

Afbeelding: Vakantiedigitaal.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020