Excite

De Zeeuwse kust: hotels in Zeeland

Zeeland is al jarenlang een echte vakantieprovincie. Natuurlijk vanwege de gezellige dorpjes en steden, maar ook vanwege de zee en de Zeeuwse kust. Wie op vakantie wil naar Zeeland, hoeft echt niet altijd te verblijven in een oude caravan. Sterker nog, je vindt hier tal van hotels die toch echt wel luxe te noemen zijn. Wij lichten er een paar voor je uit.

De eerste goede keuze is het Amadore Grand Hotel Arion. Dit hotel ligt aan de boulevard van de stad Vlissingen. Je bent binnen een paar minuten bij de zee, maar ook bij het centrum. Dit viersterrenhotel biedt tal van faciliteiten, zoals een restaurant, een zonneterras en een leuke bar. Ook kun je hier heerlijk ontspannen en inspannen in de sauna en fitnessruimte.

Een andere goede keuze is net nieuw, het Amadore Grand Hotel de Kamperduinen. Dit hotel ligt op Noord-Beveland en is dankzij haar ligging in ieder geval met de auto goed bereikbaar. Het hotel ligt dichtbij Veerse met het Noordzeeestrand. Dit hotel vraagt je echt om volledig te ontspannen, want het beschikt over een wellness centrum met een heerlijk zwembad. Dit zwembad is zelfs nog voorzien van jet-streams, een sauna en een stoombad. Denk er wel aan dat die laatsten niet toegankelijk zijn voor kinderen onder de 16 jaar én dat daar geen badkleding gedragen mag worden.

Natuurlijk zijn dit slechts twee van de vele hotels in Zeeland. Als je een kamer wilt boeken, kijk dan gewoon eerst naar welke plaats je wilt bezoeken en selecteer daarna je hotel. Je zult zien dat in elke plaats wel iets te krijgen is in elke prijsklasse.

Afbeelding: Flickr account d_vdm

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021