Excite

De ZOO zit weer in ZOOmermaanden!

Wat een heerlijk weer is het weer! Dat moet natuurlijk gevierd worden. En waar kan dat met dit soort tropische temperaturen beter dan in de buurt van leeuwen, olifanten en andere dieren uit de jungle? Om nu echter op safari te gaan naar Afrika, dat is voor de meeste net wat te hoog gegrepen. Gelukkig hebben we dit soort dieren ook gewoon in Nederland. Dus vul die picknickmand, stap in de auto en rij naar Artis. Daar zijn namelijk de ZOOmermaanden weer begonnen. In de Amsterdamse dierentuin kun je van zonsopgang tot zonsondergang verblijven op de vele grasvelden.

Zou een hyena van jazzmuziek houden? Of een giraffe van klassiek? Daar kom je alleen achter als je in de maanden juni, juli en augustus naar de stadsdierentuin in het hart van Amsterdam gaat. Tijdens deze avonden zal er namelijk een speciaal programma zijn met heerlijke muziek. Dat wordt speciaal georganiseerd door het Conservatorium van Amsterdam, zodat je het nieuwste van het nieuwste muzikale talent van Nederland hoort. Er zijn dertien ZOOmeravonden in totaal.

Behalve dieren en muziek zijn er ook speciale gasten aanwezig. Elke ZOOmeravond zullen onder anderen Huub van der Lubbe, Wende Snijders, Leoni Jansen, Jenny Lane, Tim Knol en Artis-professor Erik de Jong het publiek vermaken. Voor kinderen is er vanaf 16.30 al van alles te doen. Kinderyoga, hele spectaculaire speurtochten en de verhalenman die vanuit zijn bakfiets vertelt over de dieren in Artis. Een zomeravond besteed je dus minimaal één keer in de dierentuin van Amsterdam dit jaar! De ZOO zit weer in ZOOmer!

Afbeelding: Telegraaf.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020