Excite

Delta Airlines lonkt met gratis drank

Heb jij je ook wel eens geërgerd aan de hoge prijzen die je moet betalen voor drank in een vliegtuig? Dan zal het initiatief van Delta Airlines je ongetwijfeld aanspreken. Deze luchtvaartmaatschappij gooit namelijk drank in de strijd om de consument en biedt passagiers die van Los Angeles naar Sydney vliegen gratis drank aan!

Het aanbod van Delta Airlines is bedoeld om meer reizigers te treken dan concurrenten V Australia, United Airways en Qantas. Qantas gaf eerder al gratis alcoholische drankjes aan haar passagiers, maar passagiers bij V Australia en United Airways moeten het met één gratis consumptie doen. Delta Airlines begint volgende maand met de actie.

Reizigers die vliegen met Delta Airlines mogen onbeperkt drinken van de wijnen en bieren die aan boord te vinden zijn. Of dit initiatief ook voor de luchtvaartmaatschappij een succes wordt valt nog te bezien: de effecten van alcohol op de reizigers zullen gedurende de urenlange trip ongetwijfeld nog voor een aantal verrassende situaties zorgen.

De reiziger heeft echter niets te klagen: die mag de hele reis gratis drinken en kan waarschijnlijk ook nog op een andere manier profiteren van de concurrentiestrijd die op het moment gaande is onder deze vier luchtvaartmaatschappijen, namelijk door middel van een dalende prijs voor het ticket. Experts verwachten namelijk dat de prijzen voor een retourtje Australië – Verenigde Staten wel eens zouden kunnen halveren. Zo houd je tenminste nog eens wat over om op je bestemming uit te geven!

Afbeelding: Flickr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020