Excite

Deze vakantie: een fly & drive

De fly & drive wordt steeds populairder. Logisch, want mensen willen steeds meer zien in minder tijd. Met het openbaar vervoer in het buitenland weet je het niet, dus met je eigen auto geniet je van een stuk meer vrijheid. Een fly & drive kan ook betekenen dat je na je vlucht een camper betrekt om daar het land mee door te trekken. Maar hoe plan je een goede fly & drive?

Het eerste actiepunt van het plannen van een fly & drive is het kiezen van een locatie. Dat lijkt makkelijk, maar kan nog tegenvallen. Een korte zoektocht naar fly & drive levert al talloze bestemmingen op. Zo kun je naar de westkust van Amerika, naar Zuid-Afrika of – iets dichterbij – naar de Algarve of Andalusië.

Alle bestemmingen hebben zo hun charme. Als je dan toch uiteindelijk een keuze hebt gemaakt, kun je de route uitstippelen die je wil volgen. Voor diverse locaties zijn deze al vooraf aangegeven. Vanzelfsprekend kun je er altijd je eigen draai aan geven of voor iets totaal anders kiezen.

Het voertuig kiezen is dan een volgende stap. Wil je met een mooie auto of wil je ook in je voertuig kunnen slapen? Met name in Amerika wordt het laatste vaak gekozen. Een mooie camper geeft je onderdak waar je maar wilt, en op goede campings heb je de mogelijkheid voor een ‘hook-up’ voor je stroom en water – vaak met internet en tv erbij.

Klaar voor je eigen fly & drive? Kies dan nu je bestemming en je voertuig en boek snel!

Afbeelding: Flickr, Seattle Miles

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020