Excite

Disney World op zoek naar een zusterstad in Engeland

Disney World Florida is op zoek naar een zusterstad in Engeland. Disney World moet namelijk gepromooot worden in Engeland en niets werkt beter dan een zogenaamde zusterstad aanwijzen. De Engelse stad die de eer krijgt toebedeeld, mag zich verheugen op een heuse Disney parade door haar straten. Goofy, Mickey Mouse en andere Disney-figuren zullen dan speciaal overvliegen voor de parade.

Momenteel is er een lijst van 24 steden die een kans maken op het zusterschap met Disney World. Een van de grote kanshebbers is Blackpool. Het geliefde stadje aan de westkust van Engeland is ruw, maar populair onder de Engelsen. Blackpool is bekend vanwege de ezels die over de boulevard lopen, maar nog meer vanwege Pleasure Beach. Dat is een groot pretpark waar jaarlijks ruim zes miljoen bezoekers komen en veel heftige achtbanen te vinden zijn.

Blackpool acht zichzelf de grootste kanshebber om zusterstad te worden van Disney World Florida. Het liefst zien de inwoners van de Engelse stad dan ook dat Mickey Mouse door hun straten komt drentelen. Andere kanshebbers zijn steden als Aberdeen, Milton Keynes, Wigan en Swindon. 7 december wordt de winnaar bekend gemaakt en Donald Duck en collega's overgevlogen.

Afbeelding: Dailymail.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021