Excite

Wil je naar Disneyland Parijs? Doe dit last minute

Iedereen wil wel eens naar Disneyland Parijs. Een last minute reis is dan één van de mogelijkheden. Dit klinkt misschien niet aantrekkelijk, omdat er altijd allerlei acties zijn waarbij je zo vroeg mogelijk moet boeken, maar ook wanneer je last minute bent kun je profiteren van allerlei kortingen.

 

Boek bijvoorbeeld een last minute vliegvakantie naar Parijs. Je bespaart dan heel veel op de kosten en kunt lekker voordelig richting Parijs. Een andere manier om last minute naar Parijs te gaan is met de trein. Er is een treinstation vlakbij Disneyland, dus dit is ideaal. Vaak kun je last minute nog plekken vinden voor de hogesnelheidstrein. Deze stopt in het centrum van Parijs, maar vanaf hier kun je gemakkelijk de metro pakken. Je kunt ook kiezen voor een hotel in de omgeving van Disneyland Parijs. Deze zijn vaak veel goedkoper dan de hotels in Disneyland zelf.

 

Een last minute reis naar Disneyland Parijs kan leuk zijn om bijvoorbeeld iemand te verrassen. Of omdat jullie opeens toch tijd blijken te hebben om naar dit pretpark te gaan. Disneyland heeft genoeg te bieden voor jong en oud en dromen komen er doorgaans tot leven.

 

Ontdek de vele attracties in het pretpark, maak kennis met je Disneyvriendjes en geniet van de vele shows. Het is aan te raden om toch een paar dagen naar Disneyland te gaan, omdat je dan meer tijd hebt om alles goed te kunnen zien.

 

Combineer je bezoek aan Disneyland eventueel met Parijs zelf en bekijk daar de vele bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft.

 (photo © thesentor)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020