Excite

Divers Amerika

De Verenigde Staten heeft grote, indrukwekkende steden. Zoals bijvoorbeeld New York, Washington DC, Los Angeles en Chicago. Ga gokken in het gokparadijs Las Vegas, of kies voor kleinere goksteden zoals bijvoorbeeld Reno. Er zijn gezellige muzieksteden, zoals bijvoorbeeld Memphis en Nashville.

Amerika heeft ook ontzettend veel mooie natuurgebieden. Ga bijvoorbeeld naar de Grand Canyon, of Yosemite National Park. Ook interessant zijn de Niagara Falls op de grens met Canada. Of ga de Rocky Mountains in, breng een bezoekje aan de Keys. Waar je in de Verenigde Staten komt, er is prachtige natuur te vinden.

Voor de meeste nationale parken moet een entree worden betaald. Wil je veel nationale parken bezoeken, dan kun je ook kiezen voor de Nationale Parken Pas. Je betaalt dan een vast bedrag en kunt daarmee alle parken bezoeken. Vooral heel handig als je een rondreis maakt.

Als je de Verenigde Staten bezoekt zul je eerst toestemming moeten krijgen van ESTA. Dit kun je online doen en je moet dan enkele vragen beantwoorden. Er wordt dan gekeken waarom je naar Amerika gaat en wat je verleden is. Je moet minstens 72 uur van tevoren toestemming vragen, anders zal het wellicht niet meer lukken om het land in te kunnen.

Afbeelding: Flickr account http2007

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020