Excite

Drie autoverhuurbedrijven in Frankrijk

Een vakantie in Frankrijk hoeft niet een hoop moeite te kosten. Een hotel of camping is zo geboekt en ook vakantiehuizen zijn er in grote mate. Nu kun je er met de auto heenrijden, maar nog makkelijker is het om met de hogesnelheidstrein of vliegtuig in alle luxe naar een grote stad te reizen en daar een auto te huren. Hoe? Dat leggen wij je uit aan de hand van drie autoverhuurbedrijven die actief zijn in Frankrijk.

Sunny Cars: Een vrolijke naam en ook een vrolijk bedrijf. Via de website van Sunny Cars kun je aangeven waar en wanneer je welke auto wilt ophalen. Het assortiment aan auto's is enorm, maar belangrijk is om de auto goed af te stemmen bij je vakantie. Heb je bijvoorbeeld veel koffers, dan moet je een auto met een ruime kofferbak huren. Wat minder koffers en meer zin in iets luxe? Kies dan een sportieve cabriolet!

Auto Europe: Ook met Auto Europe is het makkelijk om een auto te reserveren in Frankrijk. Zonder al te veel moeite kun je op diverse plaatsen in het land een auto voor je laten klaar zetten. Zelfs campers zijn mogelijk, net als transfers en auto's met chauffeur. Voor als je echt even in hoge nood zit.

Sixt: Met Sixt ben je verzekerd van goede service, goede kwaliteit en voldoende locaties door heel Frankrijk om een auto te huren. Ook hier is het aanbod van auto's uitgebreid. Maar met de optie HolidayCars op de Sixt website is het helemaal makkelijk. Via deze optie kun je een uitstekende vakantieauto uitzoeken en laten klaar zetten op de plaats van bestemming!

Zoals je merkt, hoeft een auto huren in Frankrijk helemaal niet lastig te zijn. Het is qua autoverhuur prima geregeld en al voorafgaand aan je vakantie kun je van achter je computer de ideale auto voor jouw vakantie uitzoeken en laten klaar zetten. Veel meer comfort valt er eigenlijk niet te bereiken!

Afbeelding: Sixt

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020