Excite

Drie van de mooiste stranden in Turkije

Je kunt veel zeggen over Turkije, maar niet dat ze geen mooie stranden hebben. Het Turkse land kent talrijke prachtige stranden, die uiteraard ook gelden als echte publiekstrekkers. Onder toeristen is Turkije dan ook nog steeds een hele populaire vakantiebestemming. Maar wat zijn nu echt de mooiste stranden van Turkije? Wij selecteren er drie voor u.

Ölüdeniz Beach, Ölüdeniz

Een prachtig strand, meer dan genoeg ruimte in het paradijs, helder blauw water en een goed ontwikkelde omgeving om alle toeristen een plek te geven. Ölüdeniz is niet alleen een topbestemming, het is er ook paradijselijk mooi. Er worden excursies op een boot geregeld, je kunt paragliden en er zijn veel barretjes en restaurants. Want zorgen voor jouw vakantie, dat kunnen ze wel in Ölüdeniz.

Olympos, Antalya

Dit strand is ontzettend populair onder backpackers. Op anderhalf uur van Antalya met de bus is dit mooie strand te vinden. Met name de goedkope hostels die er te vinden zijn, maken van Olympos een trekpleister. Je kunt er mountainbiken, raften, kayaken en er is elke avond wel ergens een DJ of muziek. Een schitterend en goedkoop alternatief voor alle all-in resorts in Antalya.

Konyaalti beach, Antalya

Het mekka van de strandvakanties, dat is Konyaalti beach in Antalya. Een brede strook zand, de Middellandse Zee aan je voeten en prima uitgaansgelegenheden. De betere all-in resorts zijn hier ook te vinden. Bovendien zit je nabij het centrum van Antalya, dus er is altijd wel iets te doen. Ook voor degene die geen zin hebben in het strand. Ideaal!

Afbeelding: Turkeytravelplanner.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020