Excite

Dromen in Duitsland: vind tophotels

Duitsland is zeer geschikt voor citytrips, met steden als Düsseldorf, Berlijn, Hamburg en Oberhausen. Veel sites hebben daarom het hele jaar door de ene na de andere interessante aanbieding voor een hotel in één van de voornaamste Duitse steden. Het is dus niet al te moeilijk om een goede prijs voor je accommodatie te krijgen.

Ben je gek op snowboarden of skiën? Niet veel mensen weten dat Duitsland een uitstekend wintersportland is. In de Duitse regio Sauerland vind je verschillende wintersportgebieden die iets bekender zijn bij de toerist. Relatief goedkoop wintersporten kun je in het middelgebergte van het Zwarte Woud, het Beierse Woud en het Erzgebergte. Nog meer gebieden vind je in de Eifel, de Harz, het Thüringer Wald, de Allgäu en de Beierse Alpen. Boek op tijd je hotel of appartement, vooral in de grotere gebieden.

In de zomer zijn veel van dezelfde hotels, appartementen en pensions in de wintersportgebieden gewoon geopend. Ben je dus niet zo gek op winter maar wel op prachtige bergen en vergezichten, dan kun je op de wintersportsites kijken naar de zomertarieven van diverse accommodatie.

Heerlijk aan het strand liggen kun je in het Noorden van Duitsland, boven Hamburg. Op zimmerfrei.nl vind je diverse gezellige hotels aan de kust richting Denemarken. Combineer je bezoek aan Duitsland ook eens met een uitstapje naar dit buurland. Heb je een hotel gevonden? Google de naam en kijk of je echt de beste aanbieding te pakken hebt. Zo kun je zorgeloos genieten van je vakantie in Duitsland!

Afbeelding: Flickr, mhodges

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021