Excite

Dronken man wil in de lucht uit het vliegtuig

Tijdens een vlucht heeft een Let geprobeerd om uit het vliegtuig te stappen. De man was dronken en verklaarde vliegangst te hebben. Het lukte de bemanning van het vliegtuig in eerste instantie niet om de man te kalmeren en hem weer in zijn stoel te krijgen. Gelukkig kregen ze hulp van de passagiers.

Onder deze passagiers waren namelijk Roman Dabolins en Alexejes Bosobokovs, twee professionele zwaargewichten die net terug kwamen van een bokstoernooi. Toen zij merkten dat de bemanning moeite had met het terechtwijzen van de dronken man, grepen zij in.

De dronken Let is geen onbekende van de politie: vorige maand werd hij in Götenborg al een keer veroordeeld voor geweldpleging en sabotage van een vlucht. Toen moest hij ook een vergoeding betalen aan Ryanair. De man gaf toen ook aan vliegangst te hebben en had voor hij aan boord stapte een aantal biertjes en een liter wodka achterover geslagen. Toen wist het personeel de man er wel onder te krijgen.

Om te voorkomen dat de man zijn bizarre gedrag nog een keer gaat herhalen, wil aanklager Hans Göran Tommila deze keer een hogere straf voor de man. In een gelijksoortig incident kreeg iemand een straf van 18 maanden cel en dat zou in dit geval ook geen gek idee was. In dit geval was het namelijk maar goed dat de twee boksers aan boord waren, anders had het verhaal heel anders af kunnen lopen.

Afbeelding: Flickr account lorenty

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020