Excite

Droombestemming Marbella

Marbella is niet alleen een mondaine badplaats, het is ook een van de belangrijkste badplaatsen van de Costa del Sol. Dit komt vooral vanwege de prachtige temperatuur: het is hier het grootste deel van het jaar gewoon prachtig zonnig. Dat heeft veel vaste bezoekers aangetrokken en daarom zijn er in deze stad veel toeristenappartementen en hotels te vinden. Wel zijn het met name de rijkere toeristen die hier (kunnen) verblijven.

Als je een flink budget hebt, neem dan zeker je kans waar en meng je onder de crème de la crème in Marbella. Geniet van de verschillende watersporten die je hier kunt beoefenen, ga lekker golfen en huur eens een jacht, als je toch bezig bent. Boek je hotel wel ruim van te voren, want je begrijpt dat een populaire bestemming als Marbella altijd met krapte te maken heeft.

Heb je een wat krapper budget? Ook dan hoef je Marbella als bestemming niet direct af te schrijven. Wel is het dan handig om een beetje de aanbiedingen in de gaten te houden, zo betaal je nooit teveel!

Afbeelding: Flickr, gebruiker Bert K

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020