Excite

Droomhotels in Disneyland

Het meest sprookjesachtige hotel is wel het echte Disneylandhotel. Kies voor de standaardkamers of de luxe suites als je iets heel speciaals te vieren hebt, want accommodatie kost je minimaal enkele honderden euro’s per persoon per nacht. Die betaal je dan wel voor de droomervaring om boven de ingang van Disneyland te slapen, op kruipafstand van de eerste attracties.

Luxe in een vergelijkbare prijsklasse vind je in Disneyhotel New York New York. Gelijk als je vanuit het park Disney Village uit loopt, vind je dit hotel aan je linkerhand. ’s Winters kun je voor de deur schaatsen op de ijsbaan, en er zijn een binnen- en buitenbad aanwezig. Nog steeds luxe maar iets goedkoper slaap je in Disney’s Newport Bay Club. Dit hotel heeft een nautische stijl en luxe kamers. Je kunt tegen bijbetaling slapen aan de Lake Disney-zijde.

Hotels Cheyenne, Santa Fe en de Davy Crocket Ranch zijn de budgethotels van Disney, maar hebben daardoor niet minder sfeer. Reserveer je inclusief ontbijt, dan kun je kiezen om te ontbijten in het park zelf. Wandel het park binnen als er nog bijna niemand is en bezoek nog voor de toegangsdeuren opengaan als hotelgast de eerste attracties. Je voelt je zo een echte vip en vermijd de lange rijen. Een uur voor openingstijd kun je met je hotelpasje naar binnen.

Voor welk droomhotel je ook besluit te kiezen, het loont om even te controleren of er toevallig speciale aanbiedingen gelden voor jouw bezoek. Zo kun je vaak een extra dag en nacht gratis krijgen, en dat is mooi meegenomen. Krijg je droomverblijf voor een droomprijs geniet van Disneyland!

Afbeelding: Flickr, Khayal

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020