Excite

Droomvakantie in de Dominicaanse Republiek

Vanwege het uitstekende klimaat en de het uitgebreide kustgebied kun je op de Dominicaanse Republiek een heerlijke strandvakantie doorbrengen. Op deze wens wordt massaal ingegaan door het eiland, die er talloze resorts liet bouwen. In veel van deze resorts kun je een tropische all-inclusivevakantie doorbrengen. Zie je jezelf al liggen, met een drankje in een hangmat tussen de palmbomen? Dat is precies het beeld van de Dominicaanse Republiek.

Toch heeft het eiland meer te bieden dan een heerlijke luiervakantie. Denk hierbij aan de uitgestrekte woestijngronden van de Dominicaanse Republiek, net als de regenwouden, verborgen lagunes, sprookjesachtige grotten, indrukwekkende bergtoppen, watervallen en mysterieuze valleien. Er valt buiten de resorts dus nog genoeg te zien om weken mee zoet te zijn.

Vanuit het zuiden, op Bayahibe bij nationaal park Del Este, vind je een heerlijke bestemming aan de Caribische Zee. Vanuit deze locatie worden er excursies georganiseerd naar dromeilanden Saona, Catalinita en Catalina. Profiteer van deze mogelijkheid om een echt paradijselijke eilandtocht te maken en laat je betoveren door het prachtige natuurschoon.

Ben je liever wat actiever bezig? Op de Dominicaanse Republiek kun je ook uitstekend watersporten. Zo is het mogelijk om te duiken, snorkelen, surfen en zeilen. Ben je het water zat, dan kun je de mooiste klim- en wandeltochten maken op het eiland. Ook per mountainbike de omgeving verkennen is mogelijk. Aan jou dus de keus: een ontspannen strandvakantie, een actieve droomvakantie of een combinatie van de twee? Wat je ook kiest, de Dominicaanse Republiek is je ideale bestemming.

Afbeelding: Flickr, Bree Bailey

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020