Excite

Duitse steden met de trein

Duitsland leent zicht perfect voor een stedentrip. Het is dichtbij, betaalbaar en er is genoeg te zien en te doen om je een paar dagen te vermaken. Duitsland kent prachtige steden die ook nog eens erg gemakkelijk te bereiken zijn. Naar Duitse steden met de trein is dan ook een perfecte besteding van je weekend.

Duitsland per trein

Duitse steden per trein bezoeken is een comfortabele manier van reizen. Je kunt op een aantal stations in Nederland direct op je gereserveerde plek plaatsnemen en een paar uur later stap je in het centrum van je bestemming uit. Naar Duitsland per trein boek je voordelig bij NS Hispeed. Door gunstig te boeken kun je al voor een paar tientjes een Duitse stad ontdekken.

Stedentrip Duitsland

Nu nog de keuze van je bestemming, want een stedentrip naar Duitsland kan naar erg veel bestemmingen:

Beieren Hou je van heerlijk winkelen in dure winkels en een echte oud-Duitse sfeer? Ga dan naar het zuiden van Duitsland. Steden zoals München, Nürnberg en Stuttgart liggen in het rijkste deel van ons buurland en hebben bovendien een rijke historie als onderdeel van het ooit onafhankelijke Beieren.

Hamburg Een flirt met Scandinavië vind je in het noorden van Duitsland. Hamburg is perfect voor liefhebbers van design en moderne kunst. Lekker met een krantje een kopje koffie drinken in een hippe bar is helemaal des-Hamburgs. Liever naar de kust? Reis dan door naar studentenstad Kiel.

Berlijn Voor de liefhebbers van alles wat nieuw en hip is ga je met de trein naar Berlijn. Ook perfect voor een weekendje lekker feesten in één van de vele clubs. Live muziek en dj’s zorgen tot in de late uurtjes voor het zo typische Berlijnse geluid.

Dresden Liever een culturele reis? Bezoek dan Dresden. Een flinke reis, maar zeker de moeite waard. Het oude stadscentrum van Dresden werd compleet weggevaagd na de Tweede Wereldoorlog, maar is in originele staat hersteld en nu mooier dan ooit.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019