Excite

Duitse vliegmaatschappijen: Lufthansa

Lufthansa legt zowel voor zijn veraf bestemmingen met zijn first class formule, als met zijn regionale vluchten met Lufthansa Cityline steeds de nadruk op veiligheid en comfort.

First Class: comfort op de grond en in de lucht

Lufthansa is een van de belangrijkste Duitse vliegmaatschappijen. Met zijn First Class programma wil het zowel haar privé als zakelijke reizigers maximale dienstverlening op het hoogste niveau aanbieden. Om dit waar te maken, nam Lufthansa vier gloednieuwe A-380 toestellen in gebruik. Lufthansa biedt deze First Class formule aan op enkele intercontinentale vluchten. Dit arrangement kent zo'n succes, dat het dit jaar sterk wordt uitgebreid. Deze A-380 toestellen bieden reizigers maximaal comfort zowel om te zitten, te slapen, te ontspannen (tv, dvd, video en games) als te werken. Tijdens deze continentale vluchten is het ook culinair genieten op hoog niveau.

Comfort heeft zijn prijs

Wie maximaal comfort verkiest, moet daar ook bij deze Duitse vliegmaatschappijen extra voor betalen. Men kan in First Class naar Peking vanaf 399 tot 715 euro, naar Singapore vanaf 499 en naar Shanghai voor 549 euro. Een ticketje Zuid-Amerika heeft men bij Lufthansa vanaf 568 euro (Caracas), 1060 euro (Buenos Aires) en 1012 euro (Bogota).

Voordelig regionaal met lufthansa Cityline

Met Cityline mikt Lufthansa ook op regionale bestemmingen. Op dit vlak is Lufthansa Cityline de grootste van Europa. Haar belangrijkste standplaats is Cologne Bonn Airport, met hubs op Hamburg Airport, Frankfurt International Airport, Düsseldorf International Airport en Munich International Airport. Met Lufthansa Cityline kan men voordelig naar Munchen en Franfurt voor 70 euro. Een ticket Barcelona, Londen, Madrid en Parijs kost 159 euro.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020