Excite

Duitsland als vakantieland

Duitsland is gemakkelijk te bereiken voor ons. Vooral mensen die redelijk in de buurt van de grens wonen zijn zo in Duitsland. En daar is genoeg te zien en doen. Sowieso zijn er veel leuke steden, zoals Berlijn, Dresden, Keulen, Hamburg en Düsseldorf. Iedere stad heeft zo zijn eigen charme en het is zeker leuk om de steden te bezoeken voor een stedentrip. Bekijk de bezienswaardigheden of bezoek eens een museum.

Duitsland kent ook heel veel natuurgebieden, zoals bijvoorbeeld het Zwarte Woud, waar je prachtige wandelingen en fietstochten kunt maken. In de winter kun je er skiën. Ook mooi is het Harzgeberg, waar veel diersoorten voorkomen en de natuur absoluut een aanrader is. Sowieso kun je veel flora en fauna tegenkomen in Duitsland,d ie toch net wat anders is dan in Nederland.

Ook een reden om naar Duitsland te gaan is het eten. Zo kun je er bijvoorbeeld de Bratwurst krijgen. De Bratwurst in Duitsland is zoals de frikadel in Nederland is en wordt dus erg veel gegeten. Bierliefhebbers kunnen ook heel goed terecht in Duitsland. Veel goed bier komt uit Duitsland en wordt er dan ook veelvuldig geschonken. Het eten langs de snelwegen in Duitsland is doorgaans ook heel erg goed, zodat een autorit in Duitsland ook een stuk leuker wordt.

Afbeelding: Flickr account AbhijeetRane

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020