Excite

Duitsland op haar best: Düsseldorf

Duitsland ligt naast Nederland, maar soms lijkt het wel of het land een compleet andere wereld is. Dat geldt zeker in Düsseldorf. Deze prachtige stad is in één woord indrukwekkend te noemen. En dat geldt voor iedereen, of je nu houdt van cultuur, rust of gewoon lekker shoppen. Verwen jezelf daarom eens op een verblijf in één van de tophotels in de stad!

Düsseldorf is een enorm grote stad en bestaat uit verschillende districten. In elk district is wel iets te zien. Het eerste district is met de Altstadt wel het belangrijkste. Een hotelkamer daar staat garant voor een verblijf om niet te vergeten.

Het grote voordeel van hotels in Düsseldorf is dat de prijs erg vriendelijk is. Zo kun je al voor een paar tientjes een overnachting in het luxe Madison hotel in het centrum van de stad boeken. In dit hotel vind je onder meer een zwembad, een sauna en natuurlijk een minibar op de kamer. Bovendien ligt het hotel erg dicht bij de Königsallee, een straat die toch wel bekend staat als dé winkelstraat van Düsseldorf.

Ook aan te raden is het iets minder luxe Holiday Inn Express. Hier staat wel weer een gunstigere prijs tegenover: voor nog geen twee tientjes kun je gebruik maken van de standaard faciliteiten. Winkelen kan hier even goed, want het hotel ligt centraal.

Nog een ander hotelletje boeken? Kijk dan eens rond op internet. Hier vind je vast en zeker de beste deals voor de leukste hotels.

Afbeelding: Flickr account onur hurgel

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020