Excite

Echte rust vind je tijdens kamperen bij de boer

Wat is het doel van vakantie? Je rust pakken, inderdaad. Gewoon even lekker er tussenuit. Geen gedoe aan je hoofd. Een kalme, natuurrijke omgeving, een zonnetje en leefbaarheid om je heen. Om zo'n vakantie te vieren hoef je helemaal niet ver weg. Dat kan gewoon heel dichtbij. Je kunt namelijk kamperen bij de boer. Heerlijk! Lekker op de boerderij, dieren om je heen, rust en een leeftempo waar je wel relaxt van moet worden.

De Stichting Vrij Recreatie (SVR) heeft ruim tweeduizend leden. Allemaal boeren (en boerinnen) waar het mogelijk is om te gaan kamperen. Boer zoekt vrouw? Nee, boer zoekt vakantievierders. En mocht Boer zoekt vrouw nou precies jouw favoriete programma zijn, dan kun je zelf dus het leven op de boerderij ervaren dankzij SVR. Bij de stichting zijn zowel boerderijen uit Nederland als uit het buitenland aangesloten. Er dus echt voor ieder z'n eigen boer!

Zaterdag 30 januari heeft de SVR een grote beurs georganiseerd. In Assen staan 350 stands, via welke allerlei boeren en boerinnen hun boerderij tonen aan het publiek. De vakantiebeurs geeft bezoekers de unieke gelegenheid om het kamperen bij de boer te ontdekken. Of je nu met kinderen komt, of zelf al op respectabele leeftijd bent, of je nu je eigen tent meesleurt of in een deel van de boerderij wilt wonen, alles is mogelijk. Meer informatie over de SVR en de vakantiebeurs vind je hier. Veel plezier!

Afbeelding: Flickr, susteph

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019