Excite

Een aircruise: nieuw en leuk om te doen

Een aircruise? Wat is dat nou weer? Het is een rondreis door de lucht. Het is dus anders dan een cruise op zee of een rondreis over land in een auto. Het is een geheel nieuwe manier van rondreizen. Je zit in een privévliegtuig en kunt in ruim een week tijd verschillende bezienswaardigheden bekijken zonder echt ver te reizen. Het wordt ook wel het reizen van de toekomst genoemd.

Nu verwacht je waarschijnlijk dat een aircruise erg duur is. Dat is echter niet het geval. Voor 1738 euro per persoon kun je al een reis maken van 10 dagen door Amerika. Je bezoekt dan de volgende steden en plaatsen tijdens je reis: New York, Niagara Falls, Toronto, Heshey's Chocolate World, Amisch Country en Washington DC. Je hebt een reisbegeleider bij je, die je tips kan geven over de plekken die je bezoekt. Ook vlieg je vanaf kleine luchthavens en hoef je dus niet urenlang in de rij te staan. De reis wordt aangeboden bij dejongintra.nl. Die site heeft ook een aanbod in het westen, waar je San Francisco, Las Vegas en Los Angeles kunt bezoeken.

Er zijn nog meer aanbiedingenvoor reizen met een aircruise. In Nederland zie je het helaas veel minder. In Amerika begint het echt al te komen. De kans is groot dat Nederlandse reisaanbieders steeds vaker met dit concept zullen komen. Het is een hele leuke manier om een land beter te leren kennen. De aircruise is duidelijk in opkomst.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021