Excite

Een auto huren in Faro aan de Algarve

Een auto huren in Faro maakt je vakantie aan de Portugese Algarve extra leuk. Je zit niet gebonden aan één bepaald dorp en bent bovendien niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Met een eigen huurauto kan je zelf de schilderachtige kustplaatsjes ontdekken, voor een kort bezoek naar de hoofdstad Lissabon rijden en de fraaie Portugese binnenlanden verkennen.

Een auto huren in Faro kan direct na aankomst op de luchthaven. Op Faro Airport vind je een ruime keuze aan autoverhuurbedrijven. Acht bedrijven hebben balies in de aankomsthal, te weten: Europcar, Avis, Hertz, Alamo, Rentauto, Sixt, Auto Jardim en Budget. In Portugal is het huren van een auto minder duur dan in Nederland, zeker als je een lokale aanbieder kiest.

Als je vooraf de beschikbare auto's wilt bekijken, surf dan naar Easyterra.nl en vind een overzicht. De prijzen voor een huur van zeven dagen variëren van tweehonderd tot achthonderd euro. Dit is afhankelijk van het merk dat je kiest. Een Seat of Peugeot is goedkoper dan een luxe Mercedes of BMW.

Een auto huren hoeft niet direct na aankomst. Je kunt ook eerst naar je hotel reizen en dan later terugkomen. In dat geval kan je de luchthaven van Faro met de taxi verlaten, maar er rijdt ook een bus naar het centrum van de stad Faro, dat zeven kilometer van het vliegveld ligt. Van daaruit kan je met snelbussen doorreizen naar de verschillende toeristenplaatsen.

En zoek je nog een vliegticket of een hotel? Ook deze voorbereidingen kan je op het internet treffen! Vooral in de zomerperiode vliegen bekende prijsvechters veelvuldig naar Faro. Je kunt de verschillende aanbiedingen vinden op Cheaptickets.nl, Vliegwinkel.nl of Worldticketcenter.nl. En zoek je een leuk hotel aan de Algarve, dan surf je naar Expedia.nl of Booking.com.

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020