Excite

Een geweldige skivakantie in Winterberg

Winterberg ligt in Duitsland op een hoogte van 650 meter. In de wintermaanden kun je er prima terecht voor een skivakantie, want er zijn talloze mogelijkheden om te skiën of snowboarden. Er is 15 kilometer aan skipistes, waarvan zeven kilometer bestaat uit blauwe pistes. Er zijn ook oefenbanen voor beginners. Ook kun je eventueel lessen volgen om het skiën of snowboarden te leren. Er zijn leraren die je kunt inhuren en je kunt ook meedoen aan groepslessen.

Winterberg staat niet alleen bekend om de pistes, maar ook om de vele mogelijkheden om te langlaufen. Er zijn verschillende banen waar je kunt langlaufen. Ook is er een skischansbaan en is er zelfs een bobsleebaan. Wintersportliefhebbers kunnen dus optimaal genieten in Winterberg.

Ook zijn er veel mogelijkheden voor een gezellige après-ski. En ontspannen kan bij de sauna. Daarbij zijn er genoeg hotels waar je heen kunt, maar zorg wel dat je op tijd reserveert. Winterberg is een populaire plaats voor een skivakantie, dus er zijn veel mensen die erheen gaan. Als je geluk hebt kun je echter ook een last minute boeken.

Winterberg is een prima optie voor mensen die niet al te ver van huis toch op skivakantie willen. Je kunt er makkelijk heen met de auto. Er is daarbij sneeuwzekerheid. Wanneer er geen sneeuw is, zal er toch sneeuw worden gecreëerd door sneeuwkanonnen. Wil jij graag op skivakantie? Dan is Winterberg een goede optie.

Afbeelding: Flickr account Dirk Vosse

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020