Excite

Een goedkoop hotel in het gezellige Antwerpen

Naar een goedkoop hotel in Antwerpen kun je het best zoeken op internet. Op sites als hotelspecials.nl en booking.com worden namelijk alle aanbiedingen met elkaar vergeleken en daarnaast kun je de oordelen van eerdere gasten doornemen. Het is bovendien mogelijk om de voor jou voordeligste optie meteen te boeken!

Antwerpen: de Vlaamse stad vlakbij Nederland

Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen en is onder meer met de trein gemakkelijk te bereiken vanuit Nederland. De stad heeft ongeveer een half miljoen inwoners en staat bekend om haar internationale haven. Daarnaast zijn er veel bezienswaardigheden te vinden in Antwerpen. De imposante kathedraal is een bezoek meer dan waard en ook de plaatselijke dierentuin zorgt voor vermaak. 's Avonds kun je genieten van lokale gerechten in gezellige eetgelegenheden in en rond het centrum.

Goedkope hotels in Antwerpen

In het centrum van deze stad, vlakbij het Centraal Station, bevindt zicht het Hotel Antwerp Billard Palace. De kamers van dit hotel zijn eenvoudig ingericht en beschikken meestal over een eigen douche. Vanuit deze accommodatie ben je zo in de dierentuin en ook de winkelstraat de Meir ligt op loopafstand.

Eveneens in het stadscentrum is Budget Flats Antwerpen te vinden. Deze accommodatie beschikt over eenvoudige studio's die zijn voorzien van een zithoek en een televisie. In de nabije omgeving van dit complex zijn bovendien talloze eetcafés en winkels te vinden.

In een gerestaureerd herenhuis is het Hotel Industrie gevestigd. De kamers van dit hotel zijn uitgerust met een badkamer en een kluis en daarnaast kun je een niet-rokerskamer boeken. De prachtige Grote Markt ligt op ongeveer een kwartier wandelen.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020