Excite

Een goedkope Malaga vlucht boeken

Als je naar Malaga gaat op vakantie, kies je waarschijnlijk vooral voor de zon en het strand, maar deze Spaanse stad biedt veel meer. Het is een van de vijf grootste steden van Spanje en zeker een bezoek waard. Er zijn in de stad nog vele overblijfselen te zien van de tijd dat de stad nog in Moorse handen was. Zo is er in de stad een Moors fort te bewonderen. Maar ook de kathedraal van Malaga moet je zeker zien. Heb je genoeg van al het sightseeing? Dan kun je heerlijk uitrusten bij een van de vele restaurants en cafés die Malaga rijk is.

Ga je naar Malaga? Boek dan een vlucht om met het vliegtuig te gaan. Vanuit Nederland ben je in korte tijd op het vliegveld van Malaga. Malaga Airport ligt op zo’n acht kilometer van de stad en is eenvoudig te bereiken. Zo kun je met de trein van en naar het vliegveld, maar er zijn tevens pendelbussen die in het hoogseizoen om het half uur naar Malaga vertrekken. Ben je van plan om zelf de omgeving te verkennen, dan kun je op het vliegveld ook een auto huren.

Vliegtickets voor je Malaga vlucht boek je eenvoudig via internet. Er zijn meerdere luchtvaartmaatschappijen waarbij een vlucht naar Malaga kunt boeken en om de goedkoopste vlucht te vinden, kun je op bijvoorbeeld cheaptickets.nl de prijzen vergelijken. Zo kun je bijvoorbeeld vanaf Amsterdam met Transavia naar Malaga vliegen of met Ryanair vanaf het Duitse Weeze bij Nijmegen. Je Malaga vlucht hoeft in ieder geval niet duur te zijn met deze luchtvaartmaatschappijen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker toprural

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020