Excite

Een goedkope vakantie boek je zo!

Een vakantie hoeft niet duur te zijn! De tijd dat je duizenden guldens betaalde voor een vliegtickets en nog eens een zelfde bedrag af mocht rekenen voor een accommodatie is definitief voorbij. Tegenwoordig kun je vrij makkelijk voordelig op vakantie. Hoe? Met deze tips!
    © Getty Images

Wees flexibel

De makkelijkste manier om veel geld te besparen op een vakantie, zonder in te leveren op kwaliteit, is door flexibel te zijn. En dan gaat het vooral om de vakantieperiode. Als je in principe altijd op vakantie kunt en geen moeite hebt met een last minute, dan kun je altijd gebruik maken van de beste aanbiedingen. Schrijf je hiervoor in op sites die de beste deals voor je uitzoeken. Dat scheelt jou veel werk en het geeft je de mogelijkheid om makkelijk te filteren op budget. Bovendien kom je dan soms ook weer bestemmingen tegen waar je zelf misschien niet aan gedacht zou hebben.
    © Getty Images

Bespaar op autohuur

Een mooie manier om je bestemming te bekijken, is door een auto te huren. De kosten hiervoor kunnen echter behoorlijk uiteen lopen. De meest voordelige optie is vooraf een auto regelen en dat doen via een vergelijkingssite. Eventueel kun je nog rechtstreeks contact opnemen met een dergelijk bedrijf, zodat je nog extra korting kunt bedingen.
    © Getty Images

Kies eens voor een ander land

Populaire landen zijn vaak behoorlijk duur, zeker in het hoogseizoen. Als je voordelig op vakantie wilt, kan het slim zijn om af en toe eens voor een ander land te kiezen. Dat hoeft niet per se een minder populair land te zijn, maar in ieder geval wel een goedkopere. Zo is Turkije op het moment bijvoorbeeld heel voordelig.
    © Getty Images

Ga voor all inclusive

Denk ook eens aan een all inclusive vakantie. Dat lijkt misschien duur, maar is het vaak helemaal niet. Omdat alles is inbegrepen, hoef je in theorie niet eens een portemonnee mee te nemen! Natuurlijk is dat wel handig, voor souvenirs, dagjes uit of andere leuke dingen, maar voor eten en drinken hoeft het in ieder geval niet. En zelfs als je niet eens luxe doet, ben je daarvoor toch al snel dertig tot veertig euro per dag kwijt. Als dat inbegrepen is, bespaart dat behoorlijk!
    © Getty Images

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020