Excite

Een huurauto in het zonnige Spanje

Een huurauto in Spanje vinden is niet moeilijk. Er zijn veel bedrijven waar je een auto kunt huren en de mogelijkheden in de soort auto’s zijn eindeloos. Het is voor veel mensen handig om in Spanje een auto te huren, want zij hebben doorgaans geen zin om het hele eind met de eigen auto naar Spanje te rijden. Ook is het niet altijd even praktisch om telkens met het openbaar vervoer te gaan. De tijden zijn niet altijd handig en soms rijden de bussen maar eens in het uur. Bij bepaalde bezienswaardigheden kom je niet eens gemakkelijk met het openbaar vervoer.

De meeste bedrijven die huurauto’s aanbieden zitten op plaatsen waar veel mensen komen. Zoals bijvoorbeeld in de omgeving van een luchthaven, een groot treinstation of bij grote plaatsen. Vrijwel overal in Spanje kun je een huurauto krijgen.

Doorgaans gelden er wel regels bij het huren van een auto in Spanje. Zo moet je meestal een borg betalen en is het handig om een goede verzekering af te sluiten voor eventuele schade die je oploopt. Je moet tevens een redelijk ervaren bestuurder zijn, anders moet je meer betalen voor het huren van een auto.

De regels voor het huren van een auto in Spanje zijn op de Canarische Eilanden hetzelfde als in Spanje zelf. Hoewel de Canarische Eilanden vlakbij Afrika liggen, zijn de regels dus wel hetzelfde.

Afbeelding: Flickr account bertk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018