Excite

Een last minute vliegreis naar Curaçao

Curaçao is het grootste eiland van de Benedenwindse eilanden, het ligt voor de kust van Zuid-Amerika. Willemstad is de grootste stad op het eiland, hier zijn de meeste vakantieaccommodaties te vinden. Er zijn daar veel luxe accommodaties, vaak ook met een zwembad erbij. Daardoor zijn de prijzen er hoog. Tevens kun je Curaçao alleen bereiken met het vliegtuig en tickets voor deze reis zijn ook niet goedkoop.

Een last minute vakantie kan dan een uitkomst zijn. Via een reisorganisatie kun je een volledige reisboeken, met vlucht en accommodatie. Vaak kun je bij op de site van een reisbureau zien hoeveel plaatsen er op een bepaalde vlucht of in een hotel nog beschikbaar zijn. Als er weinig plaatsen zijn, kan de reis goedkoper zijn, zodat het vliegtuig toch vol komt.

De prijs van een reis naar Curaçao ligt algauw rond de negenhonderd of duizend euro. Je zit dan niet in de meest luxe accommodaties, maar toch is er vaak wel een zwembad bij. Wanneer je graag in een luxer hotel wil verblijven, kom je voor een last minute reis rond de vijftienhonderd euro uit. Maar let bij het boeken van je last minute vliegreis wel op de vlucht. Bij sommige reizen heb je een economy-vlucht, bij andere vluchten vlieg je comfort class. Dit kan ook invloed hebben op de prijs van je vakantie. Als het je niet uitmaakt hoe je vliegt, kun je natuurlijk het best voor de goedkoopste mogelijkheid kiezen.

Afbeelding: Flickr, Charles Hoffman

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021