Excite

Een minibus huren

Er zijn regelmatig momenten dat het perfect zou uitkomen als je een minibus had. Voor een verhuizing of het vervoer van een jeugdteam bijvoorbeeld. Dan kun je zelf een minibus aanschaffen, maar dat zijn een hoop kosten. Terwijl je de 'van' verder weinig zult gebruiken. Dan is het een aanrader om een minibus te huren. Je hebt er verder geen onderhoud aan, bent voor een dag of langer van alle gemakken voorzien en het hoeft niet veel te kosten. Het is wel belangrijk om een aantal zaken te checken voordat je een minibus huurt.

Lees het huurcontract goed door en stel vragen. Vraag bijvoorbeeld welke kosten in de huurprijs zijn inbegrepen. Kilometers, verzekeringen, toeslagen en schoonmaakkosten zijn namelijk soms gedekt met de huurprijs, maar worden in andere gevallen achteraf doorgerekend. Vraag dus altijd naar de totale kosten. Hetzelfde geldt voor de verzekering die je afsluit. In sommige gevallen is de auto alleen verzekerd als degene die het contract afsluit rijdt. Of zijn de banden niet meeverzekerd. Vraag dus wat prijs en verzekering betreft altijd om alle details.

Je kunt ook voor jezelf zekerheid inbouwen. Check bij het ophalen van de minibus altijd de auto aan de binnenkant en de buitenkant. Let op alle details als je een minibus gaat huren. Als je schade opmerkt, laat dit dan noteren door het verhuurbedrijf. Je wilt niet achteraf een rekening krijgen voor schade die al aanwezig was bij de minibus. Op deze manier bespaar je jezelf een hoop ellende. Verder is het een kwestie van goed vergelijken van verhuurbedrijven en daarna genieten van de ruimte die een minibus je geeft!

Afbeelding: used-buses.net

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020