Excite

Een ontspannen vakantie in Denemarken

Een vakantie in Denemarken biedt voor elk wat wils: voldoende ruimte, veel attracties en bezienswaardigheden, prachtige natuur en mooie steden. Voor een ontspannen vakantie aan zee moet je naar Jutland of één van de eilanden Sjælland, Lolland en Falster.

West Jutland is één van de meest populaire regio’s voor een vakantie in Denemarken. West Jutland staat bekend om prachtige zandstranden en hoge duinen. Blåvand, Søndervig, Løkken en Blokhus zijn een aantal van de meest populaire badplaatsen aan de westkust van Denemarken.

Langs het Ringkøbing Fjord zijn ook diverse vakantieplaatsen, zoals het gezellige plaatsje Bork Havn. In het binnenland van West Jutland in Denemarken zijn nog stille plekjes, zoals Ulfborg en omgeving. West Jutland is ideaal voor een ontspannen vakantie in Denemarken voor watersporters, strandliefhebbers, gezinnen en stellen.

Midden Jutland in Denemarken is een mooi vakantiegebied. Het binnenland van Jutland in Denemarken heeft in het zuiden naaldbossen, akkers en kleine dorpjes als Givskud en Billund. Billund is bekend van attractiepark Legoland . Midden Jutland in Denemarken is ook zeer geliefd onder sportvissers vanwege de ongekende vismogelijkheden.

De eilanden Sjælland, Lolland, en Falster in Denemarken zijn mooie vakantiegebieden die goed bereikbaar zijn via de overtocht Puttgarden - Rødby of de tolbrug vanaf het eiland Funen. Het noorden van Sjælland in Denemarken is een populair vakantiegebied en heeft veel kleine badplaatsjes, vissershaventjes en kastelen. De eilanden Lolland en Falster in Denemarken geven een landelijke rust en zijn door de kilometers zandstranden uitermate geschikt voor een strandvakantie.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Enigmatichus

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020