Excite

Een selectie van hotels in Barcelona

Wat Mekka is voor religieuze reizen, is Barcelona voor Europese stedentrips. De stad biedt alles wat een toerist nodig heeft. Vertier, cultuur, winkelgebieden en strand. Bovendien staan er talloze superhotels, waarmee het weekendje weg helemaal compleet gemaakt kan worden. We hebben er vier voor u geselecteerd.

Husa Oriente: laten we goedkoop maar fijn beginnen. Husa Oriente ligt Ciutat Vella, nabij Gran Teatre del Liceu. Perfect gelegen dus en bovendien betaalbaar. Las Ramblas en Kathedraal van Barcelona zijn ook in de nabijheid. Bovendien biedt het driesterren hotel de nodige luxe en comfort. Budgetair een aanrader en zeker voor wat je er qua locatie en voorzieningen terugkrijgt.

Catalonia Catedral: Dit viersterren hotel is gehuisvest in een prachtig modern gebouw. Qua architectuur al een bonus. Bovendien ligt het in het hart van de gotische wijk van Barcelona en is ook de beroemde winkelstraat Las Ramblas vlakbij. Het hotel biedt alles wat je van een viersterren hotel mag verwachten, dus het zal je aan weinig luxe ontberen.

Silken Ramblas: Dus je wilt nog dichter op Las Ramblas zitten? Logisch, want daar kun je elke creditcard in je portemonnee volledig leeg shoppen. In Silken Ramblas zit je op slechts enkele meters van deze winkelstraat, midden in het centrum van de stad. Bovendien heeft dit hotel een zwembad op het dak. Heerlijk een duik nemen terwijl je uitkijkt over de metropolis.

Catalonia Albinoni: Een stijlvol hotel in een schitterend pand, dat nog dateert uit de 19e eeuw. Het is daadwerkelijk een oase van rust, midden in het centrum van Barcelona. Er is een buitenzwembad, voor als het strand net te warm of te druk is en het internet is er gratis. Bovendien biedt dit hotel een hoop luxe en bevind je je in het midden van het centrum.

Afbeelding: Travelsupermarket.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021