Excite

Een voordelige vlucht naar Dublin

Een voordelige vlucht naar Dublin heb je in een mum van tijd op internet gevonden. Op sites als cheaptickets.nl en skyscanner.nl worden namelijk alle aanbiedingen met elkaar vergeleken en kun je direct de voor jou voordeligste vlucht boeken.

De Ierse hoofdstad Dublin

Dublin is de hoofdstad van Ierland en ligt vrijwel halverwege de oostkust van dit land. De stad wordt doorsneden door de rivier de Liffey en heeft ongeveer 1 200 000 inwoners. Zowel in als buiten het centrum van Dublin zijn imposante gebouwen te vinden, maar deze stad staat ook bekend om zijn schrijvers en dichters. Zo stond de wieg van James Joyce en Oscar Wilde in de Ierse hoofdstad. 's Avonds kun je bovendien genieten van de Ierse gezelligheid in een van de vele authentieke pubs.

Vluchten naar Dublin

Vanuit Nederland kun je vanaf verscheidene luchthavens naar Dublin vliegen. Zo vlieg je met Aer Lingus vanaf Schiphol in iets meer dan anderhalf uur naar de Ierse hoofdstad. Met Ryanair kun je daarnaast vanaf de luchthaven van Eindhoven rechtstreeks naar Dublin vliegen. Het is raadzaam de tarieven van deze prijsvechter in de gaten te houden.

Uiteraard kun je ook vanuit Brussel en Düsseldorf rechtstreeks naar Dublin vliegen. Deze vluchten worden eveneens verzorgd door Aer Lingus en duren ongeveer even lang als een vlucht vanaf Schiphol.

Ten slotte kun je voor een vlucht met een tussenstop kiezen. Zo'n vlucht kan zeker goedkoop uitvallen: je landt bijvoorbeeld eerst in Londen en vliegt vanuit de Engelse hoofdstad direct door naar Dublin. Een niet-directe vlucht duurt evenwel langer.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021