Excite

Efteling is het leukste uitje in Nederland

Leden van de ANWB konden stemmen om te bepalen wat het leukste uitje van Nederland is. In totaal hebben zo’n 60.000 leden meegedaan en zij brachten hun stem uit op een speciale website. Ze konden kiezen uit onder anderen Aviodrome in Lelystad, Vesting Bourtange in het Groningse Westerwolde, Efteling in Kaatsheuvel, Burgers Zoo in Arnhem en het Zuiderzeemuseum Enkhuizen. De winnaar bleek de Efteling te zijn en deze stak er met kop en schouders bovenuit.

De Efteling heeft dan ook ontzettend veel te bieden voor de mensen die een dagje weg willen. Er zijn leuke attracties, zowel spannende als rustige. En ook de themagedeeltes in het park zijn zeer de moeite waard. Dwaal door het sprookjesbos of bezoek de Laven in het Land van Laaf.

Maak een ritje in de Python, de achtbaan die over de kop gaat en voor echte durfals is. Of ga de Droomvlucht is, vol elfjes en trollen. Ook erg bekend is de Fata Morgana, waarin je je waant in het Midden-Oosten. Ben je niet echt bang? Ga dan eens het Spookhuis in, waar alles beweegt op de maat van de muziek.

Uiteraard kun je ook een hapje eten in de Efteling. En je afval gooi je natuurlijk in de speciale pratende afvalbakken. ‘Dankuwel’ zullen ze zeggen als je ze gevoerd hebt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021