Excite

Eindelijk zomerweer!

Het lijkt erop dat we eindelijk kunnen rekenen op wat zomerweer! Volgens het KNMI staan er een aantal erg warme dagen voor de deur, waarbij de temperaturen zelfs op kunnen lopen tot 30 graden!

Vandaag kunnen we hier al iets van merken: de zon schijnt regelmatig en het is beduidend warmer dan de afgelopen dagen. Dinsdag stijgt het kwik verder en wordt het zo’n 26 graden. Vanaf woensdag wordt het pas echt warm: het KNMI spreekt zelfs over tropische temperaturen. Op donderdag en vrijdag zal het plaatselijk maar liefst 30 graden worden.

Mocht je nog vrij hebben, dan kun je deze dagen dus prima gebruiken om lekker te fietsen of te wandelen. Ook een dag uit is een goed idee: het weer zal in heel Nederland erg mooi zijn. Als je een dag aan het strand plant, dan is het verstandig om vooraf ook even de verkeerssituatie te checken; de ervaring leert dat de Nederlandse wegen even hard volstromen als de Nederlandse stranden!

Na vrijdag wordt het weer meteen weer minder. Dan wordt ons land getroffen door een aantal onweersbuien, waardoor ook de temperatuur weer flink zakt. Weten wanneer het daarna weer lekker warm wordt? Houd dan de weerberichten goed in de gaten!

Afbeelding: Flickr account Gustty

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021