Excite

Er gaat niets boven een hotel in Groningen

Hoewel Groningen één van de mooiste steden van Nederland is, staat deze stad toch niet bij iedereen hoog op het verlanglijstje voor een bezoek. Dat is niet vreemd, want aangezien Groningen helemaal in het uiterste noorden van Nederland ligt, moet je hier toch echt even de tijd voor nemen. Misschien is het dan ook wel een idee om gewoon een hotel in Groningen te boeken; er zijn er genoeg en het kost je soms maar een paar euro!

Een mooie centrale plek om in Groningen te overnachten is het Mercure Groningen Martiniplaza. Dit hotel ligt in de buurt van het centrum en bovendien naast Theater Martiniplaza. Het is dus de ideale locatie om een avond af te sluiten. een overnachting hier boek je al vanaf ongeveer 25 euro.

Ook erg mooi, maar niet in het centrum, is het Fletcher Familiehotel Paterswolde. Paterswolde is een klein dorpje onder de rook van Groningen. Je kunt hier heerlijk fietsen en wandelen en natuurlijk is ook een uitstapje naar de stad snel gemaakt. Zoals de naam al aangeeft, is dit hotel ideaal voor een bezoekje met de hele familie.

Wil je wel midden in de stad zitten, dan is het Secret Hotel Groningen echt wat voor je. Dit luxe hotel ligt midden in de stad. Je kunt hier heerlijk ontspannen en genieten van al het moois dat Groningen te bieden heeft. Ook voor een verblijf in dit hotel hoef je per persoon vaak niet meer dan 25 euro te betalen.

Afbeelding: Flickr account Bert K

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020