Excite

Eurodisney: waar sprookjes uitkomen

Eurodisney is de droom van veel kinderen. Ze willen allemaal wel eens naar dit bijzondere pretpark, waar tekenfilmfiguren tot leven komen. Kinderen willen graag hun Disneyvrienden zoals Mickey, Donald en Pluto ontmoeten, maar ook de prinsessen zijn erg geliefd, zoals bijvoorbeeld Assepoester, Sneeuwwitje en Belle. Nog leuker is dat het in sommige hotels mogelijk is om te ontbijten met je Disneyvrienden. Welk kind wilt dat nou niet? Ook kunnen ze in leuke attracties, die allemaal in de sfeer van Disney zijn. Er zijn ook attracties voor oudere mensen, waardoor Eurodisney geschikt is voor alle leeftijden.

Eurodisney is goed opgedeeld in vijf verschillende gedeeltes, Adventureland, Frontierland, Main Street USA, Discoveryland en Fantasyland. Ieder gedeelte spreekt echt tot de verbeelding en heeft de favoriete figuren uit de tekenfilms er rondlopen. Ook zijn er talloze shows en parades.

Je kunt heel gemakkelijk zelf naar Eurodisney gaan, maar er zijn ook talloze mogelijkheden waarbij een reis wordt geregeld. Zo kun je bijvoorbeeld met een bus naar Eurodisney en zijn er aanbiedingen in tijdschriften of op internet. Het leukste is natuurlijk om een paar dagen in Eurodisney te zijn, zodat je echt alles goed kunt zien. Er zijn veel hotels in het park zelf, wat voor kinderen vaak al een belevenis op zich is.

Afbeelding: Flickr account fugue

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020