Excite

Even helemaal weg met een last minute naar Spanje

Wil je er even heerlijk tussenuit? En heb je geen zin in een lange reis, maar wil je toch écht even helemaal weg zijn? Boek dan een last minute naar Spanje. Tapas, siësta, passionele mensen… Dat wordt genieten!

Als je zin hebt om lekker cultuur te gaan snuiven en veel bezienswaardigheden op te zoeken, dan boek je een stedentrip. Ga naar Madrid, Barcelona of Valencia en waan je in een andere wereld. Alle drie deze steden zijn bijzonder. Je vindt er een grote variatie aan musea, architectuur en andere culturele uitingen. En vergeet vooral niet alle fantastische restaurantjes en cafés!

Ben je meer toe aan een beetje rust, en heb je de behoefte aan wat meer ruimte, denk dan eens aan Andalusië in het zuiden van Spanje. Boek een appartement of vakantiehuis omringd door olijfbomen en geniet van de prachtige omgeving. Hier ontsnap je met gemak even aan het dagelijkse leven.

Ook Catalonië is een aanrader. Deze regio heeft een heel andere cultuur dan de rest van Spanje, en je kunt er onder andere in oude kastelen en herenhuizen overnachten. Het gebied wordt gekenmerkt door een geheel eigen taal en keuken. De rijkdom aan Romaanse en gotische gebouwen herinneren aan de unieke geschiedenis van Catalonië.

Een last minute vliegreis boek je gemakkelijk via internet. Kijk op één van de talloze reiswebsites voor een mooie aanbieding, of bezoek een vergelijkingssite voor de beste deal. Op sommige dagen is vliegen duurder dan op andere: houd ook daar rekening mee.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Jaume Meneses

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020