Excite

Evenementen krijgen opvouwbare hotelkamers

Ooit wel eens bij een evenement geweest en gedacht: 'kon ik nu maar een hotelkamer uitklappen'. Ha, utopisch natuurlijk, die gedachte! Tot voor kort, want Flexotels B.V. heeft een hotelkamer ontwikkeld die opvouwbaar is. Jawel, de hotelkamer kan bij een evenement worden neergezet, uitgeklapt en verhuurd. Hoe ideaal is dat? Zo kunnen evenementen nog veel meer mogelijkheden bieden aan hun gasten, die geen duur hotel in de buurt hoeven te boeken of weer lange kilometers naar huis moeten rijden. Flexotel stapt hiermee in een gat in de markt, omdat evenementenorganisaties al een tijd op zoek waren naar comfortabele, maar goedkope overnachtingsmogelijkheden.

Een opvouwbaar hotel heeft de afmetingen van een zeecontainer en is in tweeën gesplitst. Er kunnen twee gasten in zo'n gedeelte verblijven, ook rolstoelgebruikers. Per rit worden er twintig hotels vervoerd, dus een uitkomst voor evenementen. De opvouwbare hotels zijn namelijk erg praktisch, maar ook ingericht op luxe en comfort. En niet duur. De ideale manier om gasten van een evenement te laten overnachten, die daardoor geen dure kilometers naar huis meer hoeven te maken. Op die manier wordt de CO2-uitstoot van evenementen geminderd en het milieu dus gespaard.

De opvouwbare hotels worden dit jaar al gebruikt op enkele grote evenementen. Bij Folkwoods in Eindhoven, op Lowlands in Biddinghuizen, de Dutch Design Week in Eindhoven en twee grote sportevenementen. Het biedt flexibele oplossingen voor overnachtingen en veel organisaties hebben al aangegeven erg blij te zijn met de opvouwbare hotels. Het geeft de mogelijkheid om luxe te bieden, zonder de kosten hoog op te drijven. Opvouwbare hotels zijn de toekomst, wat ons betreft.

Afbeelding: Telegraaf.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020