Excite

Op zoek naar een vakantie in Faro én een vlucht er naar toe?

Een verblijf in Faro en een vlucht naar deze stad in de Portugese Algarve kun je het best via internet boeken. Op diverse websites worden namelijk vluchten van verschillende vliegtuigmaatschappijen met elkaar vergeleken en bovendien kun je door voor jou voordeligste vlucht meteen boeken.

Faro: poort tot de Algarve

Faro is een Portugese stad en heeft een eeuwenlange geschiedenis. Daarnaast is deze plaats het centrum van een belangrijke en prachtige toeristische streek, de Algarve. In Faro is dan ook van alles te doen, maar ook in de nabije omgeving van deze stad zijn voldoende bezienswaardigheden te vinden. Uiteraard kun je ook genieten op een van de mooie stranden en zullen ook liefhebbers van de golfsport zich vermaken in het meest zuidelijke deel van Portugal.

Vlucht naar Faro

Vanuit Nederland kun je vanaf verscheidene luchthavens rechtstreeks naar deze Portugese stad vliegen. Zo kun je vanaf het Amsterdamse Schiphol vertrekken: de vlucht wordt dan verzorgd door Transavia en duurt zo'n drie uur.

Diezelfde maatschappij vliegt echter ook vanuit Eindhoven en Rotterdam naar Faro. Deze vluchten duren eveneens ongeveer drie uur en de prijzen verschillen niet of nauwelijks van de ticketprijs voor een vlucht vanuit Amsterdam.

Het is echter raadzaam om de tarieven van Ryanair in de gaten te houden. Deze maatschappij vliegt alleen vanuit Eindhoven naar Zuid-Portugal, maar brengt hier dikwijls minder voor in rekening.

Je kunt er ook voor kiezen om vanuit het Duitse Düsseldorf of het Belgische Brussel naar Faro te reizen. Deze vluchten duren tevens zo'n drie uur en worden onder meer verzorgd door Airberlin en Brussels Airlines.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020