Excite

Ferrari-pretpark geopend in Abu Dhabi

Op 4 november is in Abu Dhabi (Dubai) ’s werelds grootste indoor pretpark geopend. Het gaat om een pretpark dat volledig in het teken staat van Ferrari. Het is het enige Ferrari-pretpark ter wereld en is in slechts drie jaar gebouwd. Kenmerkend zijn natuurlijk de enorm snelle attracties.

Op een oppervlakte van 200.000 vierkante meter vind je niets anders dan Ferrari. Meer dan twintig attracties wachten op je, waaronder de Formula Rosso, de allersnelste achtbaan ter wereld. Deze achtbaan haalt snelheden tot 240 kilometer per uur. Een andere leuke attractie is Made in Maranello. Hier kun je de geschiedenis van Ferrari bekijken. Als je meer wilt weten over de raceprestaties van het merk, dan kun je naar Racing Legends gaan.

Het pretpark is al van afstand te zien: het dak is helemaal uitgevoerd in Ferrari-rood en natuurlijk voorzien van het welbekende logo. Het pretpark is te vinden op Yas Island, een eiland dat vorig jaar gebruikt werd voor diverse feestelijkheden rondom de Formule 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix. In het park vind je ook verschillende attracties voor kinderen.

Een kaartje voor dit spectaculaire park is niet goedkoop: voor gewone toegang betaal je ongeveer 45 euro per persoon. Voor zo’n dertig euro meer kun je een premium kaartje kopen, waarbij je nog een aantal extra voordelen hebt.

Afbeelding: ibtimes

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019