Excite

Reserveer nu een plek op de ferry naar corsica

Reis met de ferry naar het prachtige eiland Corsica. Dit Franse eiland haalt zijn inkomsten uit het toerisme. Toeristen komen naar Corsica voor de rust, het strand en de Genuese bouwwerken.

Het toeristische Corsica

Corsica is gemaakt voor toeristen met zijn 230 campings, vakantieparken, appartementen en hotels. De natuurreservaten Scandola en Calanches de Piana worden veelvuldig bezocht door de toeristen. De culturele bouwwerken op Corsica zijn de vele torens en bruggetjes op het eiland en de burchten en citadellen in de stadjes.

Even bijkomen op de ferry

Een handige manier om het eiland Corsica te bereiken is met de ferry. De reis met de ferry kan zelfs een extra dimensie geven aan je vakantie. Op de veerboot kan je namelijk even bijkomen van de lange rit naar de betreffende haven. Eenmaal aan boord van de ferry kan je genieten van de Middellandse Zee en het uitzicht op nabijgelegen haventjes.

Nuttige informatie

Informatie, tarieven, vertrektijden en havens kan je vinden op de websites www.corsicaferries.com, www.directferries.nl en www.aferry.nl. Ook op deze sites worden aanbiedingen getoond die een vakantie naar Corsica voordeliger maken. Een reis met een ferry is uiteraard leuk maar wel een extra vervoersmiddel waar je voor moet betalen.

Havens

Veerboten naar corsica vertrekken vanuit de Franse havens in Nice, Toulon en Marseille. Wanneer je vanuit Italie naar corsica wilt reizen dan kan dat via de havens in Livorno, Savona, Genua en Civitavecchia. De havens in Corsica zijn onder meer Bastia, Ajaccio (de hoofdstad) en Calvi.

Hoewel Corsica een toeristisch eiland, is het een prima plek om tot rust te komen. Met de ferry naar corsica is een waardevol begin van je vakantie op de Middellandse Zee.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020