Excite

Lekker over zee naar Denemarken? Neem de ferry naar Kopenhagen

Je wilt op stedentrip naar Kopenhagen? Dan is een overtocht met de veerboot misschien wel eens een idee? In de auto zit je al hele dagen en het vliegtuig nemen wordt ook steeds meer een gewoonte. Varen met een boot is sowieso een belevenis; hoe vaak kom je nog op zee? Je reis begint dus al meteen als een vakantie als je met de ferry naar Denemarken vaart om daarna eventueel Kopenhagen te bezoeken. Laat je onderweg op het dek vergezellen door de zeemeeuwen of drink binnen een kop koffie terwijl de zee aan je voorbijtrekt. Er zijn vaak voldoende faciliteiten aan boord om te lekker ontspannen of te slapen. Zo begin je uitgerust aan je vakantie!

Ferry naar Kopenhagen

Kopenhagen ligt aan het oosten van Denemarken. Wie met de ferry rechtstreeks over zee naar Kopenhagen wil, zal daarom niet vanuit Nederland kunnen vertrekken. Ferries naar Denemarken vertrekken vanuit Duitsland, Zweden, Noorwegen, Ijsland, Engeland en de Faroe Eilanden. Een goede optie om Denemarken per boot te bereiken is dus bijvoorbeeld via Puttgarden in Duitsland. In plaats van met de ferry naar Kopenhagen vaar je naar Rødby om vervolgens van daaruit met de auto naar de Deense hoofdstad te rijden. Bekende maatschappijen die veerboot diensten voorzien naar Denemarken zijn onder meer Stena Line, Scandlines en DFDS Seaways. Bekijk de website aferry.nl voor meer specifieke informatie.

Behalve de ferry naar Kopenhagen nog meer veerboten in Europa

Ga je nu misschien in de toekomst ook liever met de boot reizen dan met auto, trein of vliegtuig? Op directferries.nl en aferry.nl vind je talrijke Europese routes. Op de routekaart zie je dat er nog veel meer landen zijn die je per boot kunt bereiken, zoals Groot-Brittannië, Ierland en België. Zoek je liever de zon op, dan kun je de veerboot nemen in bijvoorbeeld Spanje, Italië en Griekenland.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020