Excite

Reis met de ferry van Nederland naar Denemarken

Op vakantie met het vliegtuig is vandaag de dag zo gewoon geworden dat het niet speciaal nog iets toevoegt aan de vakantie. Hoe anders is dat als je met de ferry van Nederland naar Denemarken gaat: reizen over zee blijft tot de verbeelding spreken, vooral omdat het minder vaak gedaan wordt. De voordelen op een rijtje.

Voordelen reizen met de ferry

Als je op zoek gaat naar een mooi tripje met de ferry van Nederland naar Denemarken, dan zie je al snel dat dit niet zo duur is als je misschien zou verwachten. Met Stena Line kun je al vanaf €43 met de auto afreizen naar Scandinavië. Ook andere bestemmingen zijn mogelijk: voor een tripje naar Engeland betaal je tenminste €69. Een boottocht met de ferry duurt wat langer dan een tochtje met het vliegtuig, maar je bent wel al die tijd aan het reizen. Met het vliegtuig breng je ook veel tijd door met wachten. Een tripje naar Scandinavië neemt ongeveer tien uur in beslag. Tijdens die tien uur kun je slapen, veel ferry's varen om een uur of 6 's middags af, en genieten van de faciliteiten aan boord. Denk bijvoorbeeld aan een bioscoop, restaurant, disco of zelfs een winkelcentrum.De ferry's varen meestal af in Duitsland, je kunt kiezen uit verschillende locaties.

Veel te doen in Denemarken

Wil je eerst wel eens weten wat er allemaal te doen is in Denemarken? Je kunt Legoland bezoeken, Dyrehavsbakken, de Kathedraal van Roskilde, Kasteel Kronborg, het standbeeld van de Kleine Zeemeermin en Christiana, om te beginnen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021