Excite

Met de ferry van Rotterdam naar Hull

De ferry tussen Rotterdam en Hull is een gemakkelijke en ontspannen manier om naar Noord-Engeland te reizen. Op die manier kan je ook de uren achter het stuur tot een minimum te beperken.

De haven (Europoort) van Rotterdam ligt zo'n 40 kilometer van het stadscentrum verwijderd en is gemakkelijk te bereiken vanuit de Maasstad maar ook vanuit Amsterdam. Let wel op! Zowel voertuigen als voetgangers dienen anderhalf uur van te voren in te checken.

Aan boord van een van de twee luxe ferry's kun je kiezen uit verscheidene eet- en drinkgelegenheden. Daarnaast is er een wisselkantoor aanwezig en tevens zijn er diverse shops te vinden. Bovendien wordt er voor (kleine) kinderen een animatieprogramma verzorgd.

Hull heeft ideale snelwegverbindingen met Wales en Schotland en ook grote delen van Engeland zijn vanuit deze havenplaats goed bereikbaar. Hou er wederom rekening mee - voor de terugreis - dat het inchecken anderhalf uur van te voren dient te gebeuren.

Met de auto of de motor kun je vanaf 149 euro plekken aan boord van deze ferry boeken. De prijs is afhankelijk van onder meer het aantal personen en de lengte van het voertuig. Maar je kunt ook een minicruise boeken. Naast Hull bezoek je dan ook het authentieke York! Deze overtocht is vanaf 69 euro per persoon te boeken. Voor de liefhebbers van whisky is er bovendien de zogenaamde 'Whisky minicruise' te boeken. Voor 179 euro per persoon kom je gedurende deze cruise meer over de drank te weten.

Voor meer informatie kun je het best kijken op de site van P&O Ferries, de aanbieder van overtochten tussen Rotterdam en Hull.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020