Excite

Neem de ferry van Rotterdam

Ferry Rotterdam is al jaren een begrip in Nederland. Elke dag vertrekken er bijvoorbeeld veerdiensten naar Hull in Groot-Brittannië. Een reis naar Engeland kan dus gemakkelijk vanuit Rotterdam. Ideaal is wel dat je je eigen auto mee kunt nemen, zodat je over vervoer beschikt op de eindbestemming. Sterker nog; zelfs je caravan kan mee. Zo kun je een keer gaan kamperen in Engeland!

Natuurlijk is het wel goed om te weten dat je vanaf de rechterkant van de weg de ferry in Rotterdam oprijdt, maar dan in Hull aan de linkerkant van de weg moet rijden. Dit is iets waar je toch enige tijd voor moet inruimen om hier aan te wennen. Houd hier dus rekening mee als je met je eigen auto en/of met je caravan per veerdienst naar Hull wil varen.

Tijdens je ferry-overtocht van Rotterdam naar Groot-Brittannië hoef je je geen moment te vervelen. Aan boord van de ferry is er namelijk gezorgd voor lekker eten, lekker drinken en genoeg entertainment. Natuurlijk kan het ook zijn dat je even een moment voor jezelf wilt. Neem bijvoorbeeld een goed boek mee voor onderweg. Aangezien de boot deels over de nacht zal varen, heb je je eigen hut waar je je in terug kunt trekken.

De afvaarttijden van de ferry Rotterdam-Hull zijn meestal 's avonds, negen uur. Dat betekent dat je gedeeltelijk in het donker zult reizen, zeker in de winter. Wil je per se wat zien onderweg, dan kun je dus het beste in de zomer vanaf Rotterdam vertrekken. In principe kom je de volgende ochtend in Rotterdam aan. De reis is zo voorbij als je een hut hebt waar je even lekker kunt slapen.

 (photo © Wikkele_igkt)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020