Excite

Pak de ferry naar Schotland

Maak een tocht met een ferry naar Schotland. Schotland heeft erg veel te bieden voor toeristen. Veel mensen willen hier dan ook graag een keer heen. Dit kan met het vliegtuig, maar leuker is om de ferry te pakken. Een veerboot geeft immers net wat meer karakter en is een belevenis op zich.

Er zijn veel veerboten die naar Schotland gaan en ze varen naar verschillende punten. Vanuit Zeebrugge kun je bijvoorbeeld naar Schotland varen, maar het is ook mogelijk om vanaf Engeland naar Schotland te gaan. Hier heb je namelijk meer keuzemogelijkheden om heen te reizen en ook een groter aanbod qua maatschappijen.

Het is natuurlijk erg leuk om Engeland en Schotland met elkaar te combineren tijdens een vakantie. Een ideale reden dus om de ferry te pakken. Onderweg kun je zeehonden zien en verschillende watervogels. Als het een lange overtocht is, dan kun je tevens overnachten in één van de hutten aan boord. Er zijn dan ook mogelijkheden om iets te eten.

Schotland heeft talloze schitterende dingen die je kunt bekijken. Ga bijvoorbeeld naar hoofdstad Edinburgh of naar de stad Glasgow die bekend staat voornamelijk vanwege het voetballen. Ook de natuur in Schotland is werkelijk de moeite waard.

Vaak kun je een retour ticket kopen. Er zijn ook speciale arrangementen waarbij je een vooraf bepaalde tijd in Schotland blijft. Deze arrangementen zijn vaak veel goedkoper. Eventueel kun je ook profiteren van leuke aanbiedingen die er geregeld zijn voor een overtocht naar Schotland. Let alleen wel goed of je niet iets extra's moet betalen dat niet bij de aanbieding is inbegrepen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020