Excite

Fiets- en Wandelbeurs gaat weer van start

Nu het weer eerder licht is en ook langer licht blijft, begint het weer te kriebelen bij de meeste mensen. Mooi weer betekent namelijk naar buiten. Op de fiets of in de benenwagen. Lekker door het Nederlandse landschap fietsen en nieuwe plekjes ontdekken, of juist heerlijk wandelen door uitgestrekte bossen en heide, om de omgeving en de natuur echt goed in je op te nemen. Voor de ultieme fiets- en wandelbelevenis is echter wel enige voorbereiding nodig. Zomaar gaan fietsen of zomaar gaan wandelen kan tot teleurstellingen leiden. En blaren. Daarom is het een aanrader om de fiets- en wandelbeurs in Amsterdam RAI te bezoeken.

De beurs voor fietsers en wandelaars vindt plaats op 27 en 28 februari. Amsterdam RAI zal dan in het teken staan van alles wat met fietsen en wandelen te maken heeft. Er is een fietspaviljoen, een wandelpaviljoen en een gps-paviljoen. De beurs zal vooral in het teken staan van techniek. Want ook op het gebied van fietsen en wandelen verbetert de techniek elk jaar weer. De nieuwste technologische snufjes zijn uit te proberen op het grote parcours wat is uitgezet. Dan kun je kijken of het echt een stuk beter wandelt of fietst. Een heerlijk ontspannen dagje uit om je eens te oriënteren op wat de mogelijkheden zijn als je er deze zomer echt op uit wilt.

In de acht zalen die ook bij de fiets- en wandelbeurs horen, zijn doorlopend lezingen en praktische workshops. Het is bijvoorbeeld aan te raden de workshop te bezoeken waarbij je krijgt uitgelegd wat je onderweg kunt doen als je pech hebt. Welke eerste hulp kun je heel makkelijk toepassen op je fiets? Ook het gps-paviljoen is een bezoekje waard. Het gebruik van gps neemt steeds meer toe onder fietsers en wandelaars, dus het is logisch dat daar meer aandacht voor is. De voorverkoop voor de fiets- en wandelbeurs is 10 euro, aan de deur van Amsterdam RAI kost het je 14 euro. Maar dan heb je wel een vrolijk dagje mijmeren over de mogelijkheden voor deze zomer!

Afbeelding: Flickr, mikebaird

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021