Excite

Fly and drive door Italie

Fly and drive Italië

Een fly and drive vakantie is een leuke manier om een land beter te leren kennen. Je vliegt eerst naar Italië, huurt daar een auto en maakt een mooie rondreis door het land. Er zijn veel aanbieders waarbij je een fly and drive kunt boeken. Je krijgt dan een vliegticket, hotelovernachtingen en autohuur voor een vaste prijs. De route kan ook al vooraf vaststaan, zodat je een beetje een idee hebt van je reis.

Plekken die je kunt bezoeken tijdens je fly and drive

De hoofdstad Rome is een ideaal beginpunt voor een fly and drive door Italië. De stad heeft prachtige bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Forum en de Trevi Fontein. Bezoek ook Vaticaanstad en zie waar de Paus woont. Neem vooral de tijd in deze stad. Vanuit Rome kun je naar Napels rijden. Hier kun je de mooie vulkaan Vesuvius bekijken of lekker shoppen. Andere interessante plekken zijn de streek Toscane of het eiland Sicilië. Hier kun je prima rondrijden om meerdere dingen te bekijken.

Aanbieders

Een Fly and Drive vakantie kun je bij verschillende aanbieders boeken. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van Kras.nl of dejongintra.nl. Deze aanbieders hebben verschillende reizen en je betaalt voor een pakketreis. De rondreis staat al vast, zodat je al een soort programma hebt.

Zelf samenstellen

Natuurlijk kun je ook zelf een reis samenstellen. Je kunt dan een vliegticket boeken, hotels boeken en een auto huren. Door goed te zoeken vind je voordelige vliegtickets en goede hotels.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021